Sol’s premium runningshirt stretch

Onze runningshirts houden je warm op de koelere dagen! De top is ademend dankzij de stof, die is samengesteld uit 90% polyester en 10% elastaan. Voor degenen die graag ‘s avonds laat hardlopen, houden de reflecterende details aan de bovenkant je veilig en zichtbaar.

Tijdelijk onbeschikbaar

Het spijt ons, maar dit product is tijdelijk niet beschikbaar om te bestellen. Kom snel terug of neem contact op met onze klantenservice.

Onze runningshirts houden je warm op de koelere dagen! De top is ademend dankzij de stof, die is samengesteld uit 90% polyester en 10% elastaan. Voor degenen die graag ‘s avonds laat hardlopen, houden de reflecterende details aan de bovenkant je veilig en zichtbaar. Je kunt ook je nek lekker warm houden door de kraag met rits. Bedruk jouw logo of ontwerp in maximaal 2 kleuren op deze handige runningshirts!

√ Pasvorm: Getailleerd
√ 275 gsm materiaal
√ Warm gevoel

Info & Specificaties

Belangrijkste specificaties:
  • Segment: Budget
  • Merk: Sol’s
  • Pasvorm: Slanke pasvorm
  • Materiaal: 90% polyester en 10% elastaan
  • Type: Lange mouwen
  • Halslijn: Kraag met rits
  • Wasinstructies: Wasmachine, max 30 graden
  • Afmeting: S-XXL

Templates

Maat Voorbeeld Werktekening
Gids pdf
Textiel klein borst (10 x 10 cm) pdf Adobe Indesign
Textiel (20 x 20 cm) pdf Adobe Indesign

Aanleverspecificaties

  • Lever een vector-bestand aan.
  • Zorg voor een minimale lettergrootte van 12 pt.
  • Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.
  • Controleer jouw ontwerp op overprint/transparantie.
  • Afloop is niet nodig.
  • Veiligheidsmarge is niet nodig.

FAQ's

Wat is het precies? En waar kan ik het voor gebruiken?

Sol’s premium runningshirt stretch zijn kledingstukken gemaakt van textiel en zijn de beste manier om op te vallen. Je kan jouw Sol’s premium runningshirt stretch helemaal naar wens bedrukken met de tofste designs. De Sol’s premium runningshirt stretch worden vaak gebruikt voor promotionele acties, als werkkleding of als teamkleding.

Wat is de snelst mogelijke levertijd?

8 werkdagen
De snelst mogelijke levertijd voor Sol’s premium runningshirt stretch is:

Welke productietechnieken worden gebruikt voor dit product?

We maken gebruik van de volgende productietechniek(en):
Digitaal, ook wel Direct-to-Garment of DTG genoemd. Met deze techniek wordt de inkt direct op het product geprint. Dit maakt het mogelijk gemakkelijk van opdruk te wisselen per product. Wel duurt het vrij lang om een product te drukken. Voor kleine oplages (tot 50 stuks) is DTG daarom de meest optimale techniek om Sol’s premium runningshirt stretch te drukken. Bij DTG is het alleen mogelijk om full colour te drukken.
Zeefdruk. Deze techniek is geschikt vanaf hogere oplagen. Zeefdruk is relatief duurder om op te starten, maar de tijd en kosten om een shirt te bedrukken zijn vele malen lager dan bij DTG.

Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging?

Voor de bezorging maken we gebruik van meerdere vervoerders. Voor de hoogste betrouwbaarheid maken we in de meeste gevallen gebruik van PostNL, UPS of DPD.
In de meeste gevallen bezorgen we met PostNL vanwege de hoogste betrouwbaarheid qua levering.
Andere vervoerders zijn DHL, UPS, DPD of zelfs onze eigen koeriersdienst. Welke vervoerder gebruikt wordt hangt af van het product, afmeting, snelheid, productie en hoeveelheid.

Op welke posities kan ik mijn Sol’s premium runningshirt stretch bedrukken?

Het is mogelijk om de Sol’s premium runningshirt stretch op drie posities te bedrukken: borst, voorkant, achterkant of een combinatie daarvan. Voor elke positie hebben wij een bestand nodig die aangeeft wat er gedrukt moet worden. Kijk bij de templates om te zien hoe je jouw ontwerp het beste kan opmaken.

Wat zijn de maximale afmeting voor mijn bedrukking?

De maximale afmetingen van de bedrukking zijn:
Borst: 10 x 10 cm
Voorkant: 30 x 35 cm
Achterkant: 30 x 35 cm

Hoe moet ik mijn bestand aanleveren?

Het is mogelijk om je bestand op verschillende manieren aan te leveren. Om het beste eindresultaat te krijgen kan je jouw bestand in vector aanleveren. Als het logo uit pantone kleuren bestaat, dan moet het daarna opgeslagen worden als vector. Vector wil zeggen dat de afbeelding niet uit pixels bestaat, maar uit lijnen.

Wat zijn de wasvoorschriften?

Wolwasprogramma
Bij voorkeur binnenstebuiten wassen
Zeefbedrukking / borduursel: Maximaal 40ºc
Full colour: Maximaal 30ºc
Geen vloeibaar wasmiddel
Niet chemisch wassen
Niet bleken
Niet in de droogtrommel / droger
De bedrukking niet strijken

Hoe lang gaat de bedrukking mee?

Bij zeefdruk en borduren gaat de decoratie minstens 20 wasbeurten mee. Daarna neemt de kans op het vervagen van de kleur toe. Bij een full colour gaat de bedrukking minstens 10 wasbeurten mee en kan de bedrukking na de eerste wasbeurt minder fel worden (2-10% minder), met name bij lichte stoffen. Bovengenoemde is alleen van toepassing als men zich strikt houdt aan de wasvoorschriften voor de verschillende bedrukking.

Kan de positionering van de opdruk afwijken?

Het drukken van Sol’s premium runningshirt stretch is anders dan het drukken van papier, geen van deze zijn namelijk exact hetzelfde. Het kan dus zijn dat er een kleine afwijking zit in de positie van de opdruk. Dit is minimaal en veelal niet zichtbaar wanneer Sol’s premium runningshirt stretch wordt aangetrokken.

 

Of heb je misschien interesse in één van deze alternatieve drukwerk producten?

Winkelwagen
Scroll naar boven