Over

12drukwerk.nl

De meest complete online drukkerij voor Nederland en België

Bij 12drukwerk.nl vind en bestel je alle soorten drukwerk dat je nodig hebt voor jouw bedrijf, vereniging, organisatie, club, dienst, product, festival of ander evenement. Snel, makkelijk, goed en goedkoop!

Of het nu gaat om flyers, posters, briefpapier, visitekaartjes, spandoeken, rollup-banners, stickers,brochures, catalogussen, pennen, vlaggen, t-shirts of andere bedrukte materialen of promotionele producten… je bent bij ons op de juiste plek! Via ons grote netwerk en collectieve inkoop bij de grootste drukkerijen in Europa, zijn we in staat om hoge kwaliteit drukwerk te leveren tegen de laagste prijzen in de markt. De combinatie met onze persoonlijke services op het gebied van online en offline communicatie en vormgeving maakt 12drukwerk de optimale marketing partner.

Heb je vragen over producten, het maken van ontwerpen of de aanlevering van bestanden? Bel of mail dan met onze klantenservice. We staan voor je klaar met raad en daad zodat jij de beste kwaliteit drukwerk geleverd krijgt. Gedrukt speciaal voor jouw specifieke behoefte en passend bij je doelstelling. Daar mag je op vertrouwen!

Naast het leveren van drukwerk zijn we je ook graag persoonlijk van dienst op het gebied van vormgeving en ontwerp van logo, huisstijl, web-design, web-hosting, online marketing en alle zaken die je verder nodig hebt voor jouw online en offline presentatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

12drukwerk.nl is een initiatief van 2MKB – huisstijl, websites, drukwerk & office support.

Winkelwagen
Scroll naar boven