Alles over

papier formaten

Welk formaat is het best voor jou?

Met een bijna oneindige hoeveelheid aan verschillende papier formaten kan het een uitdaging zijn om er een te kiezen die perfect bij jouw marketing ideeën past. Het kiezen van het juiste soort drukwerk kan inmiddels de effectiviteit van je promotie materiaal sterk beïnvloeden.

Je kan op ons bij 12drukwerk erop rekenen dat wij je helpen meer te begrijpen over de verschillende soorten papier formaten. Wij bevelen je het juiste formaat en product aan dat het best bij jouw marketing campagne past. Bij 12drukwerk staan wij altijd voor je klaar om je te helpen met het zoeken naar de juiste oplossing voor jouw promotie.

Papier formaten

Er zijn veel verschillende papier formaten die internationaal gebruikt worden, en een van de meest populaire is de A-formaat serie. Dit papier formaat systeem werd in Europa in de 19e eeuw officieel gebruikt, en is sindsdien de meest gebruikte manier om papier formaten vast te leggen.

Hier zijn een aantal van de meest gebruikte papier formaten voor drukwerk:

Hover-Block-Image-A_Formats

A-Papier Formaten

De A-formaat papier serie wordt misschien wel het meest gebruikt als papier meet systeem over de hele wereld, waarbij A3 en A4 de meest gebruikte formaten zijn.
Deze serie is door ISO 216 vastgesteld door het volgen van de volgende eisen:
De lengte gedeeld door de breedte moet uitkomen op 1.4142. Het A0 formaat moet een oppervlakte van 1 vierkante meter hebben.
Elk opeenlopend formaat A(n) wordt gedefinieerd als A(n-1) door de helft, parallel aan zijn kortere kanten. De standaard lengte en breedte van elk formaat wordt afgerond tot de dichtsbijzijnde millimeter.

72393115_454542675158382_1022439805448880128_n

Flyer Formaten

Met zo veel verschillende flyer formaten beschikbaar, kan het best een uitdaging zijn om er een te kiezen die het best voor jouw marketing strategie werkt. Gelukkig kan je op ons rekenen om alle informatie te hebben die je nodig hebt om een goed doordachte keuze te maken.
Hier zijn een aantal flyers die wij aanbieden:
A-serie flyers
Carre/Vierkante flyers
DIN flyers

71881978_2380929708839736_1251942972048539648_n

Visitekaartjes Formaten

Door het juiste visitekaartje mee te nemen kan je jouw merk positief in de smaak laten vallen. Daarom is het erg belangrijk dat je ook het juiste formaat bestelt. Bekijk onze website voor verschillende soorten formaten voor visitekaartjes, om je te helpen een te kiezen die perfect bij jouw merk past.
Hier zijn de meest gebruikte formaten voor visitekaartjes:
Standaard Formaat
Staand Gevouwen
Liggend Gevouwen

Hover-Block-Image-Folded_Leaflets_Formats

Folder Formaten

Door de juiste folders uit te delen aan potentiële klanten en zakenpartners zorg je ervoor dat ze de juiste indruk van je merk krijgen. Bekijk onze website voor ons ruime assortiment aan folders en kies de juiste voor jouw merk.
Wij hebben:
A4 Formaat
A5 Formaat
A6 Formaat
DIN L Formaat
Carré Formaten

Hover-Block-Image-Envelopes_Formats

Envelop Formaten

Het juiste formaat envelop kan een wereld van verschil maken. Het juiste formaat straalt professionaliteit uit. Bekijk de verschillende soorten enveloppen in onze webshop en klik op de link hieronder voor informatie over alle formaten. Hiermee kan je de perfecte keuze maken.

Hier zijn de meest gebruikte formaten voor enveloppen:
EA6 Formaat
C6 Formaat
DL Formaat
EA5 Formaat
C56 Formaat
C5 Formaat
EA4 Formaat
C4 Formaat
C3 Formaat

Hover-Block-Image-Brochure_Formats

Brochure Formaten

Door het juiste formaat te kiezen voor jouw brochures kan je er zeker van zijn dat je potentiële klanten en zakenpartners een goede indruk van jouw merk krijgen. Met de juiste brochure kan je ervoor zorgen dat je jouw merkbekendheid optimaal vergroot. Kijk rond op onze website voor meer informatie over de verschillende soorten brochures die wij aanbieden.

Hier zijn de meest gebruikte formaten voor brochures:
A4 Formaat
A5 Formaat
A6 Formaat
DIN L Formaat
Carré L Formaat
Carré M Formaat

Hover-Block-Image-Poster_Formats

Poster Formaten

Door het juiste formaat voor jouw posters te kiezen kan je jouw merkbekendheid enorm vergroten. Dit kan er weer voor zorgen dat je meer verkoopt. Op deze pagina kan je meer informatie vinden over de verschillende poster formaten die wij beschikbaar hebben. Hiermee kan je de beste keuze maken voor een poster formaat dat perfect bij jouw marketing doelen past.

Hier zijn de meest gebruikte formaten voor posters:
A0 Formaat
A1 Formaat
A2 Formaat
A3 Formaat
A4 Formaat
Abri Formaat
B0 Formaat
B1 Formaat
B2 Formaat

Hover-Block-Image-B_Formats

B Formaten

Het juiste formaat kiezen voor je promotie materiaal is essentieel voor een succesvolle marketing campagne. Met de juiste keuze kan je de beste kanten van jouw merk laten zien, wat zal helpen om je bedrijf te laten groeien. Bekijk onze website voor de verschillende formaten en kies er een die het beste bij jouw doelen past.

Hieronder zijn de meest gebruikte B formaten:
B0 Formaat
B1 Formaat
B2 Formaat

Hover-Block-Image-Menu_Card_Formats

Menukaart Formaten

Door het juiste formaat voor jouw menukaarten te kiezen kan je de ervaring van je klanten enorm verbeteren. Dit kan er weer voor zorgen dat je meer verkoopt. Op deze pagina kan je meer informatie vinden over de verschillende menukaart formaten die wij beschikbaar hebben. Hiermee kan je de beste keuze maken voor een menukaart formaat dat perfect bij jouw restaurant past.

Hier zijn de meest gebruikte formaten voor menukaarten:
A3 Formaat
A4 Formaat
A5 Formaat
A6 Formaat
A7 Formaat
DIN L Formaat
X-long Formaat
Carré S Formaat
Carré M Formaat
Carré L Formaat

Winkelwagen
Scroll naar boven